Истината не е достатъчна

Имам право да премълча някои подробностите

Особено ако тя ще засегне хора, които обичам и на които държа. Аз все още продължавам да пия, но никога не съм спирала да се опитвам. Знам, че не съм кой знае колко упорита, но засега все още не съм намерила точния смисъл.
Истината не е достатъчна
Казвам се Ана и съм от Пловдив. Няма да ме видите пияна-заляна по улиците, но си пийвам редовно. Алкохолът никога не ми е пречил – реализирала съм се повече от добре. Имам чудесна работа, самостоятелно жилище, кола, домашни любимци, за които се грижа отговорно и с любов. Имам си всичко, само Човек си нямам. Сама съм като кучка, както обича да казва една моя приятелка. И това понякога ми тежи.

Много идваха и си отиваха, но единствения, който исках, чаках и обичах си тръгна. Така и не дойде повече. Почина. Умря, няма го вече… И тук веднага трябва да сложим клишето, което казва, че трябва да казваме на онези, които са ни скъпи че ги обичаме и че имаме нужда от тях докато имаме тази възможност, а не когато тях вече ги няма.

Така неусетно започнах да пия. Само вечер и то не всяка вечер. По 50-100 грама, не повече. Има вечери, в които ми е гадно, че го правя. Аз не обичам алкохол. Затова си взех капките против алкохолизъм. Сега пробвам с тях – дано се получи.

Алкохолът няма да ви помогне, нито ще ви успокои. Няма да ви върне и любимия, нито пък ще ви плати дълговете. Няма да станете нито по-красиви, нито по-млади.

Друго не знам какво да ви кажа. Не е лошо да вземете капките против алкохолизъм. Най-малкото ще си имате един помощник, ако се чувствате сами в тази борба.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл

Споделете статията

Добавете коментар