Кой може да ме упрекне, че не съм направила каквото е нужно?

Трябва всеки ден да се прави каквото е нужно! И така малко по малко човек ще стигне до успеха. Аз знам това от личен опит

каквото е нужно

Аз взех решение преди време. Смятам да направя каквото е нужно, а дали ще се получи – това е вече друг въпрос. Става дума за това, че реших да пия по една бира на всеки три дни. И, най-странното е, че откакто го взех това решение, аз издържам без алкохол много по-дълго време. Не знам на какво се дължи.

Мисля, че като жена мога да имам някакъв контрол над себе си. И ако това не е достатъчно, ако видя, че нещата пак отиват към зле, ще започна да взимам капките Алкофитал. Най-добре е човек да има някаква самодисциплина. Иначе, ако не е изградена самодисциплината, колкото и да се напрягам, няма да се получи. от опит го знам. И не на последно място – ако сам не си помогнеш, няма да ти помогне и Господ. Нали така са казали възрастните хора. Аз смятам да направя каквото е нужно, пък да става каквото ще.

И без това проблемът с алкохола не ми е много голям. Мисля, че мога да го контролирам първо сама, и после да търся някакви помощни средства. Така ще е по-добре, а и ще знам какво съм направила, за да постигна това. И повече ще ценя постигнатото.

Бисерка Асенова от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар