Как алкохола увеличава риска от рак?

Изследователите са идентифицирани множество начини, чрез които алкохолът може да увеличи риска от рак

rak
Как алкохола увеличават риска от рак?

Ето само част от тях:

– метаболизирането на етанола в алкохолните напитки до ацеталдехид, който е токсичен химикал и вероятен човешки канцероген ; ацеталдехида може да увреди както ДНК-то, така и протеините в човешкото тяло.

– генериране на реактивни кислородни видове (химически реактивни молекули, които съдържат кислород), които могат да увредят ДНК-то, протеините и липидите (мазнините) чрез процес наречен окисляване

нарушаване способността на организма да абсорбира голямо разнообразие от хранителни вещества, които могат да бъдат свързани с риска от рак, включително витамин А ; хранителни вещества в комплекс, като витамин В, като фолиева киселина , витамин С , витамин D , витамин Е ; както и с каротеноиди и повишаване нивата на кръвния естроген, един полов хормон, свързан с риска от рак на гърдата

Алкохолни напитки могат да съдържат различни канцерогенни замърсители, които са създадени по време на ферментацията и производството на алкохол, като нитрозамини, азбестови влакна, феноли и въглеводороди.

Многобройни проучвания са изследвали връзката между консумацията на алкохол и риска от други видове рак, включително рак на панкреаса, яйчниците, простатата, стомаха , матката и на пикочния мехур . Тези видове рак, или не са свързани с употребата на алкохол, или не е установено, или доказателствата за асоцииране са непоследователни.

И все пак, не бива да забравяме, че на базата на обширни прегледи и на многобройни научни изследвания , има силен научен консенсус за връзката между алкохола и няколко сериозни вида рак.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар