С хленчене и отлагане не може да се спасиш от алкохолизма

На всеки може да се случи нещо неприятно в живота, но всеки може да си обърка живота без да му се е случило нищо лошо


Имал съм много неприятности, но така като се обърна назад, виждам, че те са били само заради това, че съм бил слабохарактерен и съм пил алкохол. Алкохолът може да обърка и най-подредения живот. В това се убедих сам. Започнах да пия още в гимназията, но това беше несериозно пиене, от дъжд на вятър само. като се ожених спрях да пия и преди няколко години пак почнах.

За какво ми трябваше – не знам. Знам само че се подведох по акъла на други хора и сгреших. Почнах да сядам пред блока в заведението и така. Жена ми отказа да се занимава с мен, то аз и не бях за занимаване тогава. Добре че беше брат ми да ми каже няколко мъжки думи и да ми даде тези капки „Алковитал“. Аз все се канех да спирам, да го отказвам това пиене, но инерцията беше голяма.

На години съм вече, на които не върви да почвам отначало и послушах брат ми, че ако не спра да пия ще си загуба семейството и всичко ще отиде на кино. Малко зорлем започнах да пия капките за отказване от алкохола. Насила ги почнах, но добре че имам свестни хора до себе си, та продължих да ги пия. Жена ми много ми погна. Тя ми даде тая воля дето я нямам, или по-точно ме накара да си проявя ината и да спра пиенето. Доволен съм много от капките. Пия ги вече втори месец и трябва да кажа, че удържам фронта. Това вече четири седмици почти се съм сядал да пия и се чувствам много по-добре отпреди.

Наско от Пловдив

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар