Капките Алковитал ми върнаха самоуважението

Случва се човек да се подхлъзне, но трябва да може и да се изправи след това

алковитал капки

Сега се лекувам с капките Алковитал. Взимам вече втора опаковка. За всичкото време, през което ги пия, не съм употребила алкохол дори и само едно малко. Положението с алкохола беше безконтролно. Поне за времето, през което живеех сама. Сега съм с една приятелка, която ме наблюдава да не прекалявам много. Всъщност, това е най-добрата ми приятелка, но след всичко, което се случи с мен, не знам дали вече имам най-добри приятели.

Колкото и да де опитвах да се справя сама, не успях. А много ми се искаше. Защото от една абсолютна глупост започнах да пия. Капките ми помагат да ограничавам желанието за пиене. Не се чувствам толкова безпомощна. Дават ми сигурност, че след като съм взела от тях, няма да имам желание за пиене. Знам, че е минало много малко време. И сигурно още време ще ми е необходимо, но за разлика от друг път, аз знам че сега ще мога да се справя. Знам, че паднах, но сега вече знам и че мога да се изправя. Изпълнена съм с добри намерения към себе си, а това е успех за мен.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар