Капките Алкофитал изпълниха предназначението си

Вече употребявам по-малко алкохола, защото капките Алкофитал изпълниха предназначението си

алкофитал капки Когато започнах да взимам капките Алкофитал аз бях изпълнена със съмнения. Имам проблеми с алкохола от около година. Започнах да пия, защото ми се случиха много лоши и непредвидени неща. използвах алкохола като антидепресант. мислех си, че като пия и ще се отпусна, ще ми стане по-леко и приятно. В началото наистина беше така. Но, с течение на време, и с увеличаване на дозата, нещата се влошиха.

Много и различни фактори ме накараха да напусна България. Заминах от моя роден град Стара Загора огорчена, с малко багаж, 5 дози от капките Алкофитал и желание да оставя всичко лошо зад гърба си.

Вече една година съм в Холандия, при сестра ми. Още с пристигането ми си намерих работа и започнах да взимам капките Алкофитал, за да мога да нямам проблеми с алкохола. Имаше някакво пристрастяване, което ме караше да пия.

В това отношение капките Алкофитал изпълниха предназначението си. Тук изкушенията са буквално на всяка крачка, но аз не им обръщам внимание. Билковите капки ми помогнаха да не употребявам алкохол, работата ми е достатъчно много и достатъчно добре платена, имам нови приятели и нови емоции. Това е напълно достатъчно, за да започна да излизам от мъглата, както казва един мой нов познат.

Пепа Рангелова от Стара Загора

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар