Капките Алкофитал ми промениха живота

Здравейте. Моето име е Станислава и до скоро бях проблемна, поради причината, че прекалявах с алкохола

 

проблеми с алкохола

Много пъти съм си хващала приятел, но след няколко месеца между нас всичко свършваше. Никой не ме понасяше повече от седмица. Това беше и една от причините да започна да пия. Няколко пъти приятелки са се опитвали да ме спрат, но се стига само до кавга, без да има ефект. Не приемах чуждото мнение за вярно.

Доста време мина преди наистина да започна да осъзнавам колко ми вреди алкохола. Една вечер останах сама у дома и поканих една приятелка при мене да си говорим. Тя дойде и твърдо не искаше да пие с мене. Каза ми, че била проучила и открила лекарство – Алкофитал, което е за хора с проблеми с алкохола. Трудно ми беше да приема факта, че аз имам проблеми с алкохола. Послушах я и закупих капките. Започнах лечението и ефекта не се забави много. Започнах да имам и трезви моменти, започнах да излизам като нормален човек, без да се притеснявам, че някой би ме избягвал. След края на лечението аз нямах нужда от алкохол, за да живея. Капките Алкофитал ми промениха живота.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар