Капките Алкофитал ме отказаха от алкохола

Капките Алкофитал ми помогнаха, като ме отказаха от алкохола. Те предизвикаха непоносимост към алкохола, която ме държи далеч от бутилката вече една година

капките Алкофитал

Капките Алкофитал започнах да ги употребявам преди около година. взимах ги не повече от 4-5 месеца, но с известни прекъсвания. Прекъсванията си ги бях наложил аз самия, за да започна сам да се справям с моята алкохолна зависимост.

Според мен капките Алкофитал са подходящи за хора, които отскоро имат проблеми с алкохола. На тях ще им действат по-бързо, според мен. Казвам го това от собствен опит. И не на последно място – не бива да се отказвате, ако случайно в началото забележите, че не действат така, както сте очаквали. При мен започнаха да действат някъде след четвъртата опаковка. Всичко това е индивидуално. И не зависи от това дали капките работят или не работят. В крайна сметка, това са билки, и те трябва по някакъв начин да се наситят в организма.

Освен това, аз самия забелязах, че при мен капките Алкофитал работят в малко по-висока доза, сигурно защото съм по-дебел – не знам. Всичко е индивидуално. Не бива да се отказвате, обаче. Всеки опит има значение. Така ще дойде време, в което със задоволство ще може да кажете, че сте отказали алкохола и се чувствате много по-пълноценни хора.

Живко Христев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар