Алкохолът ускорява процесa на стареене

И не само това, но тази подробност е достатъчна на суетните дами, за да се замислят как трябва да пият следващия път

Случвало ли се е да се събудите на сутринта след тежък запой и да сте толкова жадни, колкото могат да бъдат само девет камили, прекосявали пустинята в продължение на дълги месеци? Не е изненадващо. Ясно и просто – алкохолните напитки дехидратират тялото ви. Като възпрепятства производството на вазопресин (анти-диуретичен хормон), алкохолът принуждава бъбреците да работят двойно повече, за да отстранят излишната вода от вашата система и така оставя органите ви (не забравяйте, че кожата е вашият най-голям орган) на сухо.

Алкохолът ускорява процесa на стареене
Алкохолът ускорява процесa на стареене

И така да е, но ако кожата ви прекалено дълго време остане суха, т.е, ако вие употребявате често алкохол, то тя няма да се покрие само с бръчки, но ще стане сива и груба. Състоянието й се утежнява и от факта, че алкохолът също така ограбва от организма витамин А – антиоксидант, който е от решаващо значение за обновяването на клетките.

Едва ли има жена, която умишлено иска да погрознее или да навреди на здравето си. Затова е най-добре ако се наложи да пиете, то нека вечерта ви премине само в компанията на студено бяло вино или лек коктейл с мента. Не е препоръчително умишлено да се дехидратирате заради топлото време, както отвън, така и отвътре.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар