Колко хора трябва да разочаровам още?

Аз непрекъснато разочаровам хората около себе си

разочрован
Онова, което най-много ги отблъсква от мен, е моята нерешителност и несериозност. Аз не мога да се похваля, че съм успял да спра да пия. Пробвал съм, много пъти съм опитвал да спра алкохола, спирал съм, но пак съм почвал да пия. Трябва да си призная, че понякога и аз се чувствам разочарован от себе си.

Чета много по въпроса. Говорил съм и с много колеги на сестра ми, която е лекар, и има разни познати психиатри и така нататък. Знам почти всичко за алкохолната зависимост. може да се каже, че съм я опознал на теория и на практика. Но онова, което все още не мога да разбера, е как аз самия да спра да пия. Иначе, ако при мен дойде човек с проблем с алкохола, аз ще му кажа аккво точно да направи, ще му кажа и за капките Алкофитал, които аз още не съм започнал да взимам, не заради друго, а защото се чувствам несигурен в себе си, ще се събуждам и ще заспивам с неговия проблем, но ще направя така, че той да спре да пие. Мога да направя това за всеки, но за себе си не мога. поне не и сега.

Не знам защо ви казвам всичко това. Може би, като споделя, ще се освободя от това, което ми пречи, и току виж съм започнал и аз да отказвам алкохола.

Г.В.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар