Няма смисъл да си губите времето с алкохол

Нищо не се променя, нито пък успявате по някакъв начин

Поне при мен беше така. Пих, пих и накрая нищо. На 33 съм сам като куче, нямам приятелка, нямам дете, нямам семейство. Но това вече започна да се променя, защото разбрах къде е причината. Кой ще иска пропаднал алкохолик като мен? Нали ги видях – идват и си отиват като разберат, че пия. Сега съм в процес на изчистване от всичко старо в моя живот и искам да кажа, че има напредък. Може много бързо да пиша за резултатите, но искам да споделя, за да продължа и напред така.

Аз си поръчах капките „Алковитал“ преди повече от два месеца и от тези два месеца две седмици не съм пил. Това за мен е много и е много голямо постижение. Много се надявам да продължа така. Искам да си оправя живота и да продължа напред. Омръзна ми да съм все сам или пък с различни. Искам да имам семейство като всички други хора, затова съм крайно решен да успея и виждам, че капките „Алковитал“ ми помагат много.

Рангел Стоянов от Пазарджик

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ.
гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”
Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар