Лечение на алкохолизъм с билки е възможно

Лечението на алкохолизма на моя съпруг беше трудно и аз направо се бях видяла в чудо

Лечение на алкохолизъм все пак има. Той е на 48 години, пие откакто се познаваме, но през последните десетина години много вдигна количеството. Причини все си намираше – ту нямал работа, ту колегите били криви. Търпях, търпях, толкова години… Към мен и децата винаги е бил много добър и внимателен, защото и ние сме го подкрепяли. Не е имал кой знае колко страшно пиянство, но като се напие и като почне да се оплаква, става един омърлушен и тъжен, никаква мотивация за живот няма.

Още повече, че отива към една възраст, в която здравето му може да се увреди фатално, ако алкохолизма не се лекува. А да лекуваш зависим от алкохола човек е много трудно.

Сега ще ви кажа аз как се справих с лечението на алкохолизма на моя съпруг. Лечението на алкохолизма е деликатна работа, ние много сме говорили за това, още повече че непрекъснато обсъждахме този проблем и аз съм му казвала, а и той сам разбра, че това само го дърпа назад. Затова алкохолизма трябва да се лекува. Когато зависимостта от алкохолизма се осъзнае, лечението на алкохолизма е много по-лесно.

Първо намерихме капките против алкохолизъм „Алковитал“. Поръчахме три шишенца, една седмица след това поръчахме още една доза, защото видяхме добрия ефект от лечението на алкохолизма с билки против алкохолизъм.

Мъжът ми не се е възстановил напълно. Той все още лекува своя алкохолизъм. Но сега е много по-добре. Пие много малко, ходи редовно на работа и онова отчаяние, което беше по времето преди да започнем лечението на алкохолизма вече го няма.

Радка Антонова от София

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

One Response to "Лечение на алкохолизъм с билки е възможно"

  1. Румяна Иванова · Edit

    Аз също ги давах на моя съпруг и мога да кажа, че капките действат. Сега от време на време си позволява по една бира, но не е това което беше.

Добавете коментар