Майка ми лекува алкохолизъм с капките Алкофитал

Който не е се е опитал да лекува алкохолизъм, само той не е успял

Само който не е започнал да лекува алкохолизъм, само той не е успял
Само който не е започнал да лекува алкохолизъм, само той не е успял

Дали се лекува алкохолизъм? Много пъти съм си задавала този въпрос, тъй като в семейството ми има случаи на алкохолизъм. Дядо ми и моята майка много обичат да пият. Майка ми сега лекува алкохолизъм с капките Алкофитал. И двамата не са класически алкохолици, но тъй като аз не пия абсолютно никакъв алкохол, тяхната употреба на спиртни напитки ми се струва прекалена.

Тъй като съм студентка по медицина знам много добре колко трудно се премахва това състояние. Знам и че излекувани почти няма. Но има много хора, които са ограничили консумацията на алкохол, както и такива, които пият само от време на време, с дълги паузи между всеки запой. Аз искам моята майка да ограничи пиенето и затова сега съм много щастлива, че тя започна да лекува алкохолизъм с билковите капки Алкофитал. Все от някъде трябва да се започне и затова си мисля, че един билков продукт като тези капки са добро начало, още повече че при нея са налице първите положителни промени.

Тя все по-рядко иска да пие. Рядко излиза вече и не е имала епизод на пиене от три месеца. Засега й давам капките Алкофитал тайно, но когато се почувства по-спокойна и по-уверена смятам да й кажа за капките и да ги взима сама, за да може да лекува алкохолизъм и зависимостта си към пиенето. Аз лично съм приятно изненадана от действието на капките Алкофитал. Надявам се тяхното действие да остане такова, каквото е досега – да държи майка ми далеч от баровете и да лекува алкохолизъм с по-голяма увереност, най-вече в себе си, защото само който не е започнал да лекува алкохолизъм, само той не е успял.

Милена Симова от Шумен

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар