Можем ли да продължим напред, въпреки трудностите?

Няма нищо по-грешно от това да добавяме нови неблагополучия към вече съществуващите неприятности

Пиша тези редове не за да се оплаквам или да търся съчувствие, а по-скоро за да успея да се отърся от миналото, което често ме преследва, макар и само в сънищата ми.

Можем ли да продължим напред, въпреки трудностите?
Можем ли да продължим напред, въпреки трудностите?

Аз съм на 44 години и знам, че трудно мога да върна времето назад, но за сметка на това нищо не ми пречи да изживея оставащото ми време достойно и спокойно. Само преди няколко години бях на дъното и продължавах да потъвам, благодарение на алкохола.

Сега вече съм чиста, не без активното участие на моите близки и приятелите ми. През последната година ползвах и капките против алкохолизъм, които също се оказаха важни за моето измъкване от дупката. Те са изцяло на билкова основа и това ме накара да се замисля за всичките онези вреди, които съм нанесла на тялото си, докато пиех.

Казах си, че щом в едно такова шишенце има толкова сила, какво ли ще е ако се обърна изцяло към Природата… Докато взимах втората доза от капките против алкохолизъм се записах на йога. С една приятелка следим и офертите в сайтовете за групово пазаруваме и винаги когато имаме възможност пътуваме.

Нямам собствено семейство, но вече се замислям дали да не стана приемна майка. Така ще имам възможност да направя поне едно дете щастливо. Оставам анонимна именно поради тази причина. Аз искам да започна начисто. Благодарение на приятелите ми и капките против алкохолизъм знам,че това няма да е толкова трудно. Когато се доверите на природата, всички хубави неща се случват много лесно и естествено.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар