Моят брат спря алкохола с капките Алкофитал за 45 дни

Аз се казвам Валерия Стаменова и искам да ви разкажа историята с моя брат. Той е на 42 години и винаги е обичал чашката. Но през последните години положението стана нетърпимо, особено след като съпругата му го заряза. Хвана се с някакъв по-млад мъж и избяга в чужбина, като остави брат ми да се грижи и за детето. Той много я обичаше и това буквално го съсипа. Чашата с вино вечер, започна да прераства в бутилка, а после мина на твърд алкохол.
55За капките Алкофитал прочетох в един форум и първоначално бях малко скептично настроена. Поразрових се обаче и открих доста мнения на хора, които са ползвали продукта и реших да опитам.
Поръчах направо две дози, знаех, че нещата няма да се случат с вълшебна пръчица. Първата доза започнах да му я давам тайно. Още на третия ден брат ми сподели, че нещо не му върви пиенето напоследък. Вътрешно се зарадвах и се надявах нещата да продължат все в този дух. След първата доза направихме два дни почивка, както е по предписание и продължихме с втората. По това време той вече беше поразредил пиенето. Едно, че не му се пиеше, затова и вечер на месата не винаги присъстваше неизменната бутилка.
След края на втората доза една вечер седнахме с моя брат и аз му разказах какво съм направила. Очаквах, че ще се ядоса, но той вече се радваше на трезвеноста и го прие спокойно. Поръчахме още две дози от капките и продължихме. Мисля, че през това време вече беше узрял и разбра, че алкохолът няма да му помогне. А и капките определено помагаха да преодолее зависимоста, като всеки път когато опиташе да пийне му се гадеше и повръщаше.
След четири шишета Алкофитал моят брат е друг човек вече. Не знам дали се е излекувал и дали отново ще започне да пие, но за момента не близва алкохол.

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

One Response to "Моят брат спря алкохола с капките Алкофитал за 45 дни"

  1. При нас няма ефект моя брат изпи 1флакон ништо му нямаше не пи 4 дни и отново започна при условие,че пие капките.

Добавете коментар