Най-слабата жена е тази, която обича алкохола!

Моята сестра е зависима от алкохола вече от 3-4 години

ВаняКазвам се Ваня и съм на 46 години от едно село до Плевен. Сега живея в София. Разведена съм, имам голям син, който живее в чужбина. На мен всичко ми е наред, но се притеснявам за сестра ми. Тя е с 14 години по-млада от мен и има проблеми с алкохола. Силно казано е зависима, но не знам по какъв друг начин да го кажа. Обича да си пийва и това е.

Много проблеми й е създавало това пиене, най-вече с мъжете. Тя и заради тях пие. Не знам как да го обясня. Сигурно е по-слаба, затова. Тя винаги си е била по-чувствителна. Все преживява нещата все едно края на света е дошъл и вече ако не е с тоя мъж ще се затрие.

В София живеем близо. Това ми дава възможност да й помагам, включително и в отказването от алкохола. Пак добре, че отбира от приказка, че се съгласи да пие капките „Алковитал“, защото ако трябваше да й ги давам тайно, нямаше да мога. Приема ги от 4 месеца и има видимо подобрение. Напълня малко, тя беше 48 кила с мокри дрехи, по-спокойна е. Сама признава, че вече не пие толкова. Аз не само й се доверявам, но и виждам, че има промяна. За по-нататък – ще видим.

Ваня от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар