Напивах се от любовна мъка

Знам, че хората си имат къде-къде по-сериозни причини да се притесняват и да страдат

любовна мъкаАз бях изоставен от момичето, което обичам най-много на този свят. Още ми е трудно да повярвам, че я няма. Няма я, да, тръгна си. Заряза ме заради някакъв друг, с когото е сега. Опитвах се да го приема философски – не става. Опитах логически да стигна до отговора на въпроса, който ми отрови съзнанието – пак не става. Защо ме изостави? Защо? Защо? Защо? Може и да не съм кой знае колко богат, но задоволявах всеки неин каприз. Бях винаги до нея, с нея… какво повече от това? Работех на две места, и въпреки това намирах време да сме заедно. Грам не съм почива – всичко само заради нея. Имахме две хубави години с нея, но сега всичко е само спомен.

Лошото беше, че като ме напусна, и аз се предадох. Започнах да пия, започнах да се самоунищожавам. Но един ден си викам – защо го правя? Защо го правя? Нима няма живот за мен след нея? Разбира се, че има. Има и бъдеще. Затова започнах да отказвам алкохола с капките Алкофитал. Исках да съм наясно и да си докажа, че мога да се откажа. И така, сега взимам капките за зависими от алкохола, за да мога да стана пак онзи човек, който бях, и който една жена се опита да унищожи.

Радко Йорданов от Варна

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар