Не искам децата ми да бъдат като мен!

Имам двама синове, които са още малки и заслужават по-добро бъдеще от мен

Аз съм на 36 години. Семеен съм от 8 години. Момчетата ми са съответно на 3 и 5 години. Сега сме в Торонто, Канада и чакаме още едно дете. Тук сме от почти година.

За да дойдем трябваше да направя много компромиси и с много слабости да се преборя. Най-голямата ми слабост и проблем беше алкохола. Не пиех много, но като запразня и забравях да отида на работа. Парите, които изкарвахме в България с жена ми все не стигаха, затова трябваше да намерим някакво решение. Решенията за мен бяха две – да спра алкохола и да емигрираме някъде.

Второто беше решено отдавна, защото имам брат тук, който щеше да ми помогне, но като ме знаеше какъв съм ми постави условие да спра да пия. С воля не се получи, затова трябваше направя нещо друго по въпроса.

Другото беше да намеря някакъв лек. Капките за алкохолизъм „Алковитал“ ми бяха препоръчани от една моя близка колежка, която имаше подобен случай в семейството. Брат й се оправи с капките „Алковитал“ и затова аз се доверих на този продукт и не съжалявам

За четири месеца успях да се изчистя съвсем и да забравя какво е това махмурлук. Тук не пия никакъв алкохол, защото имам много отговорна и добра работа, а и чакаме бебе и няма как да се занимавам с такива неща.

Препоръчвам капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ на всеки, който иска да се изчисти от вредния навик и да започне да се справя с отговорностите сам. Така човек е много по-доволен и щастлив.

Иван Несторов от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

2 Responses to "Не искам децата ми да бъдат като мен!"

Добавете коментар