Не съм забравил кой ми помогна

Най-хубавите неща обикновено получаваме точно когато най-малко очакваме и от онзи, от когото най-малко сме предполагали

Казвам се Крум Хубенов. От Стара Загора съм, на 29 години, не съм женен, работя. Проблем с алкохолизма имам отскоро. Има-няма две-три години. Не пия често. Пия два пъти в годината, но като пия – пия!

Не съм забравил кой ми помогна
Не съм забравил кой ми помогна

Така е откакто завърших училище, но от две години някъде пиенето зачести. Поне на два месеца имах по един як запой. Към днешна дата мога да кажа, че нямам желание за пиене. Ако се съберем приятели, мога да ударя 1-2 бири, но то покрай Европейското не може да останеш със суха уста. Добре, че си пия капките против алкохолизъм редовно и нямам тия мераци, каквито имах преди.

Тях ми ги подари моята сегашна приятелка, с която се запознах по интернет. Тя изнамерила всичко – информация, телефони, капки. Аз само прочетох, обадих се и аз по телефона, поръчах си още една доза да си имам на работата и мога да кажа, че се чувствам много добре.

Не знам с моето момиче докога ще сме заедно, но да не дава Господ, дори и да се разделим, аз никога няма да забравя доброто, което тя направи за мен. И не само за мен, защото аз препоръчах капките на един мой френд, който има подобен на моя проблем. Надявам се и той да каже на някой, който е обсебен от водката. Няма нищо по-хубаво от това да разсъждавам на трезва глава. Щастлив съм с моето момиче и животът не е чак толкова лош.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл

Споделете статията

Добавете коментар