Не съм се отказал да бъда отново човек!

Изолирах се и единственото нещо, което правех с други хора, беше да пия

лечение алкохолна болестСлучи ми се нещо, което ме накара да се отдръпна от всички приятели и хора, които познавам и които преди означаваха нещо за мен. Най-добрият ми приятел и жена ми избягаха в чужбина, заедно с детето ми. Звучи тъпо, като от тъп сериал, но за съжаление е самата истина. Онова, което съм градил толкова години, се срути изведнъж. Аз преди не бях такъв. Все гледах как да правя така, че семейството да е наред. Работех, трудех се, и все ставаше така, че нямах много време да стоя у нас, защото работата ми беше такава. Изкарвах добри пари, не бяха лишени от нищо, а през това време… Може да било грешка, дето не съм намирал много време да съм с тях, но това отпуски, почивки – никога не съм пропускал родителска среща или детски празник.
Такъв е живота, явно. Сега ми остана само работата. Радвам се, че покрай всичко, което ми се случи и което направих, поне тя ми остана. Пропих се малко, но с капките държа положението, засега. Имам желание да се оправя и да бъда отново човек. Ще го направя, защото не искам те да разбират в каква отрепка съм се превърнал.

Райчо

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информ

Споделете статията

Добавете коментар