Нямам притеснения за бъдещето

Моят съпруг имаше проблем с алкохола в продължение на 4 години

Проблемът му дойде от това, че остана без работа и се притесни, че няма да можем да изплащаме ипотеката. Тогава аз работех на една работа. Сега и двамата работим на две места и нямаме никакви проблеми с парите.

Трябваше да минем през това нещо, през целия този алкохолен ужас, за да може той да си вземе поука. Мъжът ми разбра, че с пиене нищо не се решава, напротив – даже се задълбочава.

Да се справи с пиенето му помогнаха капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. За тях аз научих от интернет. В сайта www.kapkite.com всичко е описано подробно. Обадих се на телефона и поръчах в началото две дози. Давах ги на моя мъж тайно в началото. Забелязах, че стана по-спокоен, започна да излиза по-рядко. Вече не пиеше така, както преди. Като свършиха двете шишенца му казах. Говорехме си и аз му изтъкнах колко по-добре е така и че трябва да продължи с лечението.

Общо моят мъж е изпил 7 шишенца с капки за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Той ги изпи тези 7 шишенца в продължение на 4 месеца, като прекъсваше от време на време. Откакто спря да взима капките „Алковитал“ мина почти половин година.

Сега и двамата работим на две места. За детето ни се грижат родителите ми и мога да кажа, че най-после настъпи спокойствие в моя живот.

Препоръчвам капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ на всички жени, които искат да помогнат на мъжете си да се измъкнат от алкохолната зависимост.

Славка Горова от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар