Нямам проблеми с алкохола вече!

Опитвах всякакви начини, накрая успях с капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“

алковитал

Пиша ви това писмо, за да кажа на повече хора за моя успех. Аз имах малки проблеми с алкохола. Като повечето хора започнах да пия след като ме съкратиха и останах без заплата и препитание. Отпуснах се и позволих на този лош навик да ме завладее. Не знам как стана. Постепенно се оставих в ръцете на алкохола, като си мислех, че той ще ми помогне да си реша проблемите. Нищо подобно!

Аз съм мъж на 50 години вече и досега все сам съм се оправял и не съм предал семейството си и винаги съм се грижил всичко да е наред, но ето че се случи една моментна слабост да ме обърка. По отношение на пиенето мога да кажа, че не съм имал кой знае какви влечения. Пиех си като нормалните хора. И после като се почнаха проблемите и се отпуснах, и аз не знам защо.

Сега не пия толкова. Поръчах си от вашите капки и съм по-добре. Капките „Алковитал“ ми ограничиха пиенето. Започнах да пия по-малко след като ги взимах и се чувствам много по-добре. Сега дори не ми трябва да се наливам като преди. Успокоиха ме, дадоха ми една увереност и се чувствам много по-добре въпреки гаденето, но то така стана и самото отказване. Ще пиша пак като се възстановя съвсем.

Радко Проданов от Търговище

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар