Нямах сили да погледна истината в очите!

Аз нямах сили да погледна истината в очите много дълго време

раздяла
Истината беше, че бях скрит алкохолик. Понеже имах много създадени с времето скрупули, аз не смеех открито да изявя себе си. С годините ми бяха вменени различни норми на поведение – кое е редно и кое не. Бях много изпълнителна и добра във всичко, което правех, без значение какво е – дали е училище, университет, работа. Задоволявах всички очаквания. Мислех за всичко и за всички – само не и за себе си. И един ден направих точно това, което най-малко се очаква от мен – влюбих се в жена.

На 28 години открих, че харесвам собствения си пол. Дотогава връзките с мъжете ми бяха епизодични, излизах с тях, но като дойдеше време за секс, ми беше много особено и след това всичко свършваше. Да не изпадам в излишни подробности… Накратко казано – открих, че харесвам жени и се пропих.

Това беше ужасно за мен. Всичко беше ужасно… Повече от година се лутах и търсех кой е правилния път. Кое е правилно и кое не… В крайна сметка реших, че ще бъда себе си за първи път в живота. Преместих ме се с моята приятелка в София и заживях нормално и спокойно. Това беше и началото на моето отказване на алкохола. Капките, разбира се, много ми помогнаха в това отношение.

Р.Х.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар