Обикнах го още повече след като спря алкохола

Винаги съм искала да имам семейство, деца, мъж – всичко, както трябва да бъде

 

doverie

Омъжих се по любов на 23 години. Всичко беше като някаква хубава история. С мъжа ми продължихме да се обичаме така, както и преди. Никога не съм предполагала, че едно спиране на работа, едно глупаво съкращение, може да му повлияе така. Започна да пие, започна да излиза повече с приятели, без да се интересува ние с детето как сме. А дъщеря ни тогава беше на 11 месеца! И аз трябваше да се оправям с всичко сама.

Някак успях да се пренастроя. През това време аз започнах много да чета, да се интересува, да разпитвам как, с какво и по какъв начин може да се случи отказването на алкохола. Така през интернет попаднах на вашия сайт. Прочетох две-три впечатления, информация за капките Алкофитал и се замислих как да действам. Реших в началото да му ги давам без той да знае. Трудно ми беше. Някой път успявах, друг път не можех, затова и първите две шишенца ги употреби не както трябва и не можа да се види същинския ефект. Иначе, сега, след около почти година и нещо, откакто пи и спря да употребява капките Алкофитал, аз виждам, че той се подобри. От една страна си намери и работа, а от друга аз му казах, че съм му давала капките и той започна сам да си ги взима. Много го обичам и уважавам заради това, което направи и постигна.

Милена Христова

nbsp;

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар