Отказването от алкохола може да е трудно, но е животоспасяващо

Отказването от алкохола не е толкова лесно, колкото човек да започне да пие алкохол. Казвам го от опит и като предупреждение

kapki

Отказването от алкохола може и да не е кой знае колко лесно, но за сметка на това е животоспасяващо. Има моменти от живота, в които трябва да си дадем ясна сметка накъде сме се запътили и какво е важноза нас. Аз не съм си правил чак такива глобални изводи.

Един ден се напих много зверски. Направо безпаметно. Оказа се, че същата вечер съм направил глупости, заради които си сега си плащам. И много дълго време ще плащам. И, ако исках да се справя, трябваше да направя така, че моите грешки да бъдат изплатени от мен, а не от децата ми.

Много ми е сложно да ви обяснявам сега. Онова, което е важно за мен е, че спрях да пия. Спрях да употребявам алкохол. Така започнах да се оправям по-лесно с кашата, която бях забъркал. Освен това, започнах и да имам повече време за децата ми, за семейството, за всичко за което преди нямах време. Направих всичко онова, което преди само отлагах. и така вече две години. Никога няма да забравя, че отказването на алкохола го започнах именно с капките Алкофитал. Имат отлично действие и помагат да се спре алкохола. Ето, аз съм едно добро доказателство за това.

Кирил Попов от София на 42 години

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

One Response to "Отказването от алкохола може да е трудно, но е животоспасяващо"

  1. Станка Станкова · Edit

    Вече не вярвам,че има нещо,което да помогне…Той сам не иска да се откаже да пие,а вече има видими поражения в/у организма си….а да не говорим за семейството…

Добавете коментар