Най-трудно беше да го убедя да започне!

Пиша ви във връзка с една поръчка, която направих преди време

капки алкофиталАз се казвам Мария Добрева и съм от Пловдив. На 37 години съм и през март си поръчах 5 флакона с капките за отказване от алкохола Алкофитал. Тогава, ако си спомняте, водихме дълъг разговор за това кое как трябва да стане и аз бях много скептична. Минаха се толкова месеци и положението при нас се промени. Аз започнах да давам капките на моя мъж тайно, както ме посъветвахте. В началото нямаше никакъв ефект, или поне аз не го виждах. Направо се бях отчаяла. Обаче въпреки това продължих. Искам да кажа на всички, които си мислят, че началото е трудно – да, трудно е, но след това вече става лесно, защото билките се натрупва, получава се едно такова насищане о полезните билки и действието започва.

Значи, преди да започне да ги взима, моя мъж пиеше по много. Колко точно не мога да кажа, но като си е бил у нас се е случвало и половинка шише да изпразни. Сега чувствително го е намалил, но в началото казваше, че му ставало лошо, а аз си мълчах, защото знаех, че е такова действието на капките. Много съм доволна като цяло, затова ви пиша и да кажа, че съжалявам тогава за репликите, които си разменихме.

Бъдете здрави и успешни! Весело посрещане на празниците!

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар