Открих начин да се справя с алкохолната зависимост

Вече знам, че алкохолизмът не е непобедим, но трябва и желание

зависим от алкохолаНищо в този живот не се случва от самосебе си, или без наше желание. Аз много пъти съм си мислил колко хубаво ще е да не пия толкова, или поне да пия по-малко алкохол и колко още по-добре би било да го откажа съвсем. И само с мисленето си останах. Не съм човек, който разчита на другите, затова разбрах, че няма да дойде никой и да ми помогне да се откажа от алкохола Затова трябваше да го направя сам.

Не съм се колебал изобщо, когато открих информация за вашите капки. Поръчах си капките Алкофитал на 31 януари тази година. Пия ги редовно, като съм правил три почивки от началото на годината досега.Най-зле се чувствах февруари месец. То всяко начало е трудно по принцип. Аз постоянно си търсех поводи да пийна поне малко, обаче от капките ми ставаше зле, повръщаше ми се като пиех много алкохол и така се случи, че март месец съм изпил общо 4 дози от капките Алкофитал, за да мога да затвърдя постигнатото и да ми се насити организма с билките. в момента съм повече от примерен. Пийвам от време на време по някоя бира като излизам и това е. приятелите ми знаят, че отказвам алкохола и гледат да не ме поощряват много. Предполагам, че с тези темпове до края на лятото ще съм станал истински въздържател.

Пламен Георгиев на 27 години от Карнобат

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар