Все едно живеех в паралелна вселена, докато бях зависим от алкохола

Паралелна вселена или изолатор – нещо от този род беше, докато имах проблеми с алкохола. И аз все още имам проблеми, заради алкохола

паралелна вселена

Паралелна вселена или затвор – не е различно, особено когато има зависимост към алкохола. Лошото е, че повечето хора не могат да го осъзнаят, не и преди да са започнали да отказват алкохола, или да са го отказали съвсем.

Аз не разбирам за себе си как съм живял така, както беше преди. Не разбирам и защо съм пожелал да живея така, но това е друго, различно е. Сега е различно. Най-голямата грешка, която допусках през повечето време беше тази, че постоянно гледах назад – какво е било, какво е станало, какво съм казал, какво съм направил. Ами, напредъкът при мен дойде, когато си дадох сметка какво не съм направил.

Много ми е трудно да говоря за това сега. Предпочитам да дам някой съвет, отколкото да разказвам как, защо, колко и какво се е случило, когато пиех алкохол. Според мен, всички алкохолици си приличат. Няма кой знае каква разлика. Разликата се получава, когато се откаже алкохола. Тогава човек става различен от всички онези, с които допреди е пиел.

Затова, вместо да се гледа назад, трябва да се гледа напред. А капките Алкофитал определено помагат не само да се откаже алкохола, но и да се запази тази тенденция.

Любомир Коларов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар