Половин живот се борих с алкохолизма

Искам да разкажа защо през половината си живот не успях да се преборя с алкохолизма. Казвам се Валентин Стаменов от Велико Търново. Дълго се мъчих от алкохола и успя да се измъкна едва преди година. Сега съм щастлив. Едва ли отново ще започна да пия, защото вече се осъзнах, а и винаги мога да разчитам на капките АЛКОФИТАЛ.
1у2уОтначало страдах от илюзии. Опитвах да намеря компромисен вариант, но всичко ставаше все по-лошо.Убимах години от живота си и постепенно деградирах. Исках да се науча да пия по-малко и да контролирам употребата на алкохол, като се надявах на волята си. Разбира се това бяха все пътища без изход, нещо което разбрах доста по-късно. Бях наивен. Блъсках си главата как да се справя и ми се струваше, че няма изход. Един ден попаднах на капките АЛКОФИТАЛ. Доста четох и тогава разбрах, че повечето около мен са алкохолици, но се страхуват да си го признаят.

За да се излекува човек от алкохолизма трябва да се научи да го приема като болест. Аз започнах да употребявам капките АЛКОФИТАЛ и ги пих в продължение на три месеца. Първоначално ефект почти нямаше, после се появи гаденето след всяка чашка. Така заедно с осъзнаването първо намалих пиенето, докато накрая не го спрях напълно.
Осъзнах, че човек трябва да се абстрахира от околните. Целта е не да сме като останалите, а да бъдем индивуалисти.

Реших, че заради компанията не си струва да убивам мозъка си. За малко не си провалих живота с това пиене, но се радвам, че вече съм трезвеник.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар