Какво ще стане с мен, ако продължа да прекалявам с алкохола?

Аз съм на 23 години и вече знам, че прекалявам с алкохола. Осъзнавам, че това не бива да е така, знам че е вредно, и въпреки това продължавам

прекалявам с алкохола
Какво ще стане с мен, ако продължа да прекалявам с алкохола?

Прекалявам с алкохола може и да е силно казано. Но, аз все пак знам и виждам, че употребявам повече алкохол от връстниците ми, или поне от жените, или момичетата… Знам, че пия много. Това не ми харесва, но не мога да спра от раз. като се замисля, то и пропиването не става така. Не е като да се събудиш, и да кажеш – аз от днес почвам да пия. И започването, и отказването се случва постепенно. Затова много не вярвам на онези, които казват: аз спрях от раз. Няма как да се случи. Аз нали виждам – когато прекалявам с алкохола, знам че ще пия по-дълго от обикновено. А обратното е, когато се случва да пия само едно малко, и знам че ще е само едно малко. Тогава ми стига… Но, събера ли се с една определена компания – нещата излизат извън контрол.

Все още обмислям отказването на алкохола. искам да съм наясно с всичко. Искам постепенно да спра да прекалявам с алкохола, и оттам насетне да го откажа. Нещо такова искам… Друг е въпроса дали ще успея да го постигна.

Калина М.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар