Приятелят ми реши да се промени!

Не сме говорили много по въпроса за пиенето с него, но аз му поставих условие, и той го изпълни!

ЙорданкаКазвам се Дани и с моя приятел Христо сме заедно от 3 години. През това време се преместихме в друг град, заживяхме заедно и сега учим. И двамата сме на 24 години, бяхме в един клас от 8 клас нататък. Аз следвам медицина, той е в химическия. Имали сме много хубави моменти двамата. Но техните се разведоха по никое време и това малко го обърка. Започна да пие. Мислих, че ще е временно, но то вместо да намалее, взе че стана по-зле положението. Понеже от нашите никой никога не е пил и аз не употребявам алкохол, това ми се видя много страшно при него. Занемари си и лекциите, не излизаше, изпадна в депресия.

Тогава с мои приятели решихме да му поръчаме капките, за да му ги давам тайно. Имам една приятелка, която ги е виждала тези капки в тях, заради баща й и каза, че действали много добре. Той баща й си пие от много време, но сега бил оставил пиенето и не пиел вече. Почнах да му давам капки на Ицо през лятото и за няколко месеца се оправи. Сега изобщо не е онова, което беше. Казва, че сам е решил да остави алкохола, бил ходил при някакъв доктор и той му бил говорил някакви работи. Може и да е ходил на лекар, но е факт, че се оправи заради капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Много добре му се отразиха и сега си е добре.

Йорданка, от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар