Всичко може да се прости, когато обичаш!

Всичко може да се прости и всичко може да се забрави, когато обичаш и виждаш, че отсрещния човек прави всичко възможно за да заслужи любовта ти

prosti
Моят приятел имаше проблем с алкохола, но днес вече този проблем е в процес на решаване. От половин година не е пил нищо, променил се е съвсем и е съвсем различен. Най-странното е, че той е такъв, какъвто беше, когато се запознахме преди 6 години, но през последните 2-3 години имаше сериозни проблеми с алкохола. Точно тези проблеми с алкохола го промени ха, и го накараха да извърши неща, за които и той самия не може да си прости. И точно това ме накара да се замисля, че този човек има нужда от помощ, и че ако му се помогне той ще успее да се справи.

И колкото и да е странно, той наистина се справя повече от добре. Казвам, че е странно не заради друго, а защото аз не съм се надявала на толкова бърза и толкова коренна промяна. Капките Алкофитал му помогнаха много и е добре, че има такъв продукт, който да предизвиква непоносимост към алкохола.

И както казах в началото – всичко може да се прости, когато любовта е споделена, когато проблемите се решават заедно, и най-вече – когато има желание за решаване на онова, което трябва да бъде решено.

Мая Григорова от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар