Първичната влюбеност опиянява като хубаво вино

Първичната влюбеност опиянява като хубаво вино, но също като него е способна да ви замае главата


И от тази първична влюбеност – силна и ароматна като хубаво вино, понякога остават лоши последици. Като след тежък махмурлук.

Хората се срещат, влюбват се, женят се… И ето че усещате непреодолимо влечение един към друг. Какво е това: временно умопомрачение или истински чувства?

Потапяме се в емоцията напълно. Той е най-добрият, най-красивият, умен и щедър. В това състояние на влюбеност сме готови планини да повдигнем заради обекта на нашата страст! И някои повдигат: вземат кредити вместо него, живеят заедно, раждат деца. Но след известно време настъпва отрезвяването и възниква въпросът: „Къде са ми били очите, когато го срещнах?“

Как да запазим яснота на мисълта и контрол над емоциите във вълшебния период на влюбеност?

Когато жената се влюби от пръв поглед, си казва: „Той е моята съдба”, а това значи само едно – самата тя е измислила всичко за обекта на страстта си. Мислено е надарила мъжа с достойнствата, които трябва да притежава.

Грешката в този случай е, че при липса на време се появява илюзията, че знаеш всичко за партньора. Желаното се приема за действително.

Подобна ситуация може да се избегне само по един начин: в момента на първото общуване се постарайте колкото може повече да узнаете за новия си познат. Оценявайте и запомняйте не само думите му, но и всичко в поведението му: погледи, мимика, жестове. При това не само в отношението към вас, но и към окопните.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар