Сестра ми цял живот се е грижила за мен

Здравейте, искам да ви благодаря, че ми помогнахте в този важен за мен момент

СамуилНе знам дали си спомняте, преди няколко месеца си поръчах капките за мен. Сега ви пиша, за да ви кажа, че вече съм по-добре. И преди всичко да благодаря на сестра ми, която винаги ми е помагала. Тя ми каза за капките, с нея заедно ги пих, в смисъл, че тя ми напомняше, помагаше ми, даваше ми кураж.

Аз цял живот съм бил издънка за нашите и затова те вдигнаха ръце от мен. Единствено сестра ми не се отказа да ми помага. Пк тя беше човека, който ме подкрепи да запиша да уча това, което ме влече, а не което нашите искаха. Винаги, във всяка ситуация е била до мен и аз не знам как съм щял да се оправя без нея. Но вече съм голям и сам се оправям.

За капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ мога да кажа, че са полезни за хора като мен, млади хора, които не пият редовно. Знам, че ако сега се оправя, няма да имам този проблем в бъдеще, а аз и не искам да го имам, защото е крайно време да си стъпя на краката като голям човек.

Не съм засичал от колко време вече не пия или ако пия няма да е повече от две бири за цяла една вечер, когато излизаме с приятелите. Всичко е много по-различно сега и то е защото сестра ми се погрижи за мен.

Самуил от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар