Старост – нерадост, с алкохола – още по-голяма гадост!

Старост – нерадост са казали хората. Но с алкохола е още по-голяма гадост, казвам аз. Затова сега ще гледам да направя всичко необходимо и да откажа пиенето

старост
Старост – нерадост, с алкохола – още по-голяма гадост!

Старост, болести, самота – всичко това ме чака, защото ми е гарантирано от алкохолизма. Ето, да съм за пример на младите, и да видят, че от пиенето нищо хубаво не излиза. Аз съм на 60 години близо, но освен една работа и един мръсен апартамент, друго нямам. Вече нямам и приятели много, защото ме виждат какво представлявам, и ме избягват. А аз, и да им обяснявам, че отказвам алкохола, те няма да ми повярват. Ето, такъв е несправедлив живота. И не че някой друг е виновен – аз сам съм си виновен. Сам си направих всичко – и моята старост-нерадост, и болестите сам си докарах, и самотата. А можеше да е по друг начин. Можеше да не съм такова говедо сега, и да си има семейство, близки, деца. Да не умра сам като куче без история. Даже и майка ми се разочарова от мен и рано-рано си отиде. Разбра ме какво представлявам.

какво от това, че сега се опитвам да откажа алкохола. Не знам какво ще промени това, но не пречи да опитам. Може пък точно когато най-малко очаквам, да се случи хубавото.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар