Студентите, които злоупотребяват с алкохола, рискуват да загубят работата си в бъдеще

Студентите рискуват не само да загубят работата си, но и здравето. Оказа се, че злоупотребата с алкохол може да има отложена вреда

студентите

Студентите, които предпочитат партитата с алкохол, вместо да залягат над учебниците, в бъдеще ще имат проблем с реализацията си. Както и сериозни здравословни проблеми, като бонус.

Екип от учени и социолози анализира 827 души, завършили американски университети през 2014, 2015 и 2016 г. Експертите установяват, че всеки епизод на злоупотреба с алкохол само един път в месеца е намалил шансовете за намиране на постоянна работа след завършване на университета с 1,4%, пише Zee News.

В допълнение, учените установиха, че 6 епизода на злоупотреба с алкохол на месец намаляват вероятността за намиране на работа след завършване на 10%. При злоупотребата с алкохол се има предвид използването за два часа на ден, прекарване в заведения, в които се сервира алкохол. Също така и приема на 4 алкохолни напитки или повече.

Друго проучване показа, че алкохолните запои в младостта причиняват най-голямо увреждане на мозъка. Според служители на университета в Орегон, много млади хора, които са злоупотребявали с алкохол, имат изсушаване на определени области на мозъка, свързани с паметта, вниманието и говора. Резултатът – увеличен риск от алкохолизъм в бъдеще и редица други проблеми.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар