Стъпка по стъпка овладяваме зависимостта към алкохола

Нашият син има проблеми с алкохола и му помагаме да се оправи с капките Алковитал

капкиСинът ни е на 23 години и вече има проблеми с алкохола. Ние сами преценихме така, не е ходил на лекар, но гледаме, че много пие и затова решихме да му помогнем с капките Алковитал.

Давахме му ги тайно. Това беше преди три месеца. оттогава насам не е имал такива запои, каквито е имал преди. Направо се е оправил, защото три месеца не е малко време да не пие, при положение, че даже и капките не даваме вече. Значи, подобрението настъпва и сега се надяваме да си остане така.

Той не че е бил някой пияница и непрокопсаник, но си пийваше доста. Сега вече не е така и ние с баща му много се радваме, че е оправено положението.

Общо от капките Алковитал той е изпил 5 шишенца, тайно, без да знае. Затова сега почива малко и ако видиме нужда пак ще му дадем.

Дано има повече хора, на които са помогнали тези капки, особено на млади хора, които са имали проблеми с алкохола. Много е лошо млад човек да пие и ако не му се помогне навреме, той си остава така, може и за цял живот. Добре че има билки, силни и надеждни билки, които да помагат в такива случаи.

Атанасова от Пловдив

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар