Съпругът ми е излекуван!

Капките за лечение на алкохолизъм помогнаха на мъжа ми да се справи с алкохолния проблем

След като видяхме, че сам няма да спре да пие, с мъжа ми взехме решение да си поръчаме капки за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Той трябва да се откаже от алкохола, защото много сериозно започна да става положението. Вече не можеше да се контролира, да пие колкото е нормално, ей така, да се чукне с хората, да изпие по 50 грама и да спре.

Не, той все прекаляваше. Все едно беше на състезание. Искам да кажа, че той никога не е бил лош с нас, не ни е правил проблем и се е грижил за семейството. Само от време на време е изпадал в разни настроения и тогава е повишавал тон.

Иначе от капките сме доволни. Свършиха си работата. Поне откакто ги пие няма проблем. Той самия казва, че се чувства много добре и даже лицето му стана друго. изчезна онази подпухналост и червенина, а преди беше като сюнгер. Продължаваме да се борим, защото има язва от пиенето и тя не му се отразява добре.

Като цяло искам да кажа, че всичко върви към оправяне и аз много искам това да се случи, да е пълно щастието. Нито той, нито ние заслужаваме да имаме този живот, който имахме досега.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

2 Responses to "Съпругът ми е излекуван!"

Добавете коментар