С алкохола шега не бива!

Ако някой ми беше казал преди години, че ще имам проблеми с алкохола, нямаше да му повярвам

11 А сега аз имам не само проблеми с алкохола, но и проблеми, създадени от алкохола. На 47 години осъзнах, че повече от половината ми живот е минал просто ей така…

Пропих се заради развода, но не съм се развел заради алкохола, въпреки, че и тогава пийвах, но по-малко. Цялата работа беше заради това, че по онова време нямах сериозни приятели до себе си, хора, който да ми кажат, че така не бива, че проблемите не се решават с алкохол и т.н.

Може да е клише, но често една приятелска ръка е в състояние да даде много повече опора, отколкото някаква фалшива, лицемерна подкрепа. Едва преди няколко години се запознах с една жена, която стана моя приятелка. Просто приятелка, не нещо друго. Тя си е семейна и така нататък. Та тази жена ми помогна да разбера много от нещата, които преди не можех да приема. Тя е учителка, и може би заради това има такт и търпение с такива големи деца, като мен.

Колкото повече време минаваше, толкова повече аз осъзнавах, че трябва да започна да променям живота си малко по малко. Не заради другите, а заради себе си. И точно тези разговори и разсъждения след това сложиха края на моите взаимоотношения с алкохола. Затова мисля, че съвета, който аз мога да дам, като човек, който е страдал от алкохола, е, че трябва да се споделя, да се говори, да имаш приятел до себе си.

Петър Ненов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар