Без да полагам много усилия, намерих най-доброто решение на моя проблем!

Дълго време мислех как да накарам мъжа ми да спре да пие, говорили сме си много на тази тема

Спорили сме, карали сме се дори и така и не постигнахме консенсус или някакво разбирателство. А иначе той не е лош човек и не мога да кажа, че пиянството му е лошо, но за негово добро е, а и за здравето му е по-добре да не пие.

Прочетох за капките против алкохолизъм „Алковитал“ в сайта. Реших, че нищо няма да загубя, ако пробвам какво е действието им. Хубавото беше това, че можех да му ги давам тайно и така нямаше да има нужда да се разправям с него. Поръчах едно шишенце и започнах да му давам. Тъй като в началото не можех винаги да го уцеля, мога да кажа че поради нередовното даване нямаше кой знае какъв ефект. Не винаги когато пие аз съм с него и затова нямаше как да станат нещата.

Обаче си взехме отпуска, аз не знам дали казах, че ние работим заедно. Взехме си отпуска и заминахме при майка му на село. Там стояхме точно един месец. На селото имах възможност редовно да му ги давам капките и така за този месец той изпи още две опаковки. Като се върнахме започна да се оплаква, че му се гадело от алкохола, че не се чувствал добре, че трябвало да отиде на лекар да види какво му е. Аз нищо не казвах и той отиде на лекар. Лекарят съответно му казал някакви неща, плюс това, че има гастрит и не бива да пие, за да не стане язва. С една дума – сериозно му изкарал акъла.

Като се върна Никола, мъжът ми, каза че повече няма да пие. Изплаши се за здравето си и престана с алкохола, въпреки че той това за гастрита си го знаеше отпреди. Това е горе-долу начина, по който мъжът ми остави алкохола и аз съм много доволна от действието на капките, които лекуват алкохолизъм.

Минка Коларова от Пазарджик

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар