Хиляди благодарности за капките Алкофитал!

Искам да кажа едно огромно благодаря на всички, които се включиха в моята борба с алкохола

алкохолно опиянениеНай-много благодаря на жена ми, която въпреки, че ми е бивша съпруга, ми подаде ръка и ми помогна. Ние с нея се разведохме заради алкохола и пак заради него аз имах много проблеми не само в семейството, но и със здравето и на работата. Искам да кажа още, че хората, с които разговарях по телефона, когато направих поръчката за капките за лечение на алкохолизъм Алкофитал също бяха много любезни, нищо че аз не отговорих по най-подходящия начин. Като пиех бях съвсем друг човек и сега като се сетя е истинско чудо, че някой не ме е убил или че аз не съм убил някой.

За вашия продукт ми каза жена ми. Тя дойде един ден в офиса и вика: това ти е шанса, или се захващай или ще оставиш децата сираци. Аз съм й много благодарен за доброто отношение, наистина. Друга на нейно място нямаше да ме погледне. Капките Алкофитал започнаха да ми действат истински някъде на седмия-осмия месец след като започнах да ги пия. Имам предвид, че аз бях твърд пияч и не признавах разни бири и вина. Е, сега по лекарско предписание пия червено вино, но това вече не е толкова зле, колкото беше предишното ми пиене.

Филип Ноев от Казанлък

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар