Чай от джинджифил – перфектният освежител на дъха

Според английското издание The Daily Mail джинджерол – съставка, която се открива във всеки корен джинджифил, прави цялата работа


Тя придава на джинджифила онзи характерен пикантен вкус, който повечето от нас познават. Той увеличава нивото на ензима, сулфхидрилоксидаза 1, 16 пъти в устната кухина.

Известно е, че някои съединения от храната, включително сяра, причиняват неприятна миризма. А този ензим разгражда веществата, които стоят зад лошата миризма в устата. Според персонала на Техническия университет в Мюнхен, съединението в ароматния джинджифил може безопасно да се добави към пасти за зъби и вода за уста.

Проведе се експеримент с доброволци. Първо, участниците в изследването бяха помолени да ядат храни със силен вкус и мирис. И тогава им беше предложено да използват разтвор с джинджифил за изплакване на устата. Активната съставка в джинджифила незабавно им възвърна дъха и отстрани неприятната миризма, която самите участниците в проучването забелязаха.

Джинджифилът се използва за лечение на храносмилателни проблеми, облекчаване на менструалните спазми, понижаване на холестерола. Той намалява риска от рак, спестява тежките симптоми при болестта на Алцхаймер, намалява и симптомите, характерни за артрита.

Освен това редовния прием на джинджифил помага на тялото да произвежда салицилова киселина. Това е естествено съединение, което също е част от нестероидните противовъзпалителни средства, използвани за лечение на артрит. Тази киселина спомага за намаляване на дискомфорта и болката в ставите.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар