Алкохолът позволява чревните бактерии да проникват в черния дроб

Алкохолът позволява на чревните бактерии да проникват в черния дроб, което води до развитието на алкохолно чернодробно заболяване

chernia drob
Очевидно, на това се дължи развитието на алкохолното чернодробно заболяване, след което черния дроб се разболява от цироза. Експерти от Университета на Калифорния провели изследване върху мишки. Изследователите открили, че алкохолът намалява количеството на бактериите в червата на гризачите. Това увеличава риска от развитие на чернодробно заболяване при животните.

Дефицитът на гена REG3G допринася за развитието на алкохолно чернодробно заболяване. Изследователите са установили, че гризачите при които генът REG3G е в дефицит, развиват чернодробна цироза. Учените са давали на мишките алкохол в продължение на 8 седмици. При тези мишки, бактериите често мигрират от червата към черния дроб, за разлика при нормалните гризачи, третирани със същото количество алкохол. Освен това, при мишки с неактивен REG3G било отчетено по-тежко алкохолно чернодробно заболяване в сравнение с нормалните животни.

За да се намали риска от алкохолно чернодробно заболяване, изследователите са се опитали да повишат активността на гена в чревните клетки, като започнали да го отглеждат в лаборатория. В резултат на това развитието на бактериите се забавя. Също така, учените са възстановили активността на гена при мишките. Така гризачите били защитени от алкохолно чернодробно заболяване. Експертите са стигнали до извода, че хората с алкохолна зависимост има т намалена активност на гена REG3G и това води до увеличаване броя на бактериите в черния дроб.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар