Ще продължа да водя битката с алкохола

Мисля, че сега е момента да споделя моите впечатления от от капките Алкофитал

 

причини за абстиненция

Намирам се в период, в който съм по средата – между онова, което бях и онова, което предстои да стана. Доволен съм от темповете, с които това се случва. Ясно ми е, че няма как да стане от раз това. Аз нали си имам сложни взаимоотношения с алкохола от толкова много години, така че ми е ясно за какво иде реч. Най-хубавото е, че послужих за пример на един мой приятел по чашка и сега и той се е заел с отказването, което е много хубаво. Надявам се да не се изложа и да стане така, че той да спре с пиенето, а пък на мен да ми излязат слаби ангелите.

Капките Алкофитал са направени точно за такива като мен – със слаби ангели. Доволен съм, че сам се сетих за това да откажа алкохола. На 37 години съм вече и усещам, че не мога да пия както преди. Нито ми е хубаво, нито ми е сладко, нито мога да нося толкова. А и в крайна сметка всичко си е за мен. На мен ще ми бъде лесно и хубаво след това, а и както вика този мой приятел – и пари ще спестим.

Аз знам, че ще има хора, дето ще се съмняват, че това нещо е възможно – зависим да спре пиенето. Ами то си е за човека. Никой никого не кара да пие алкохол, както и да го спре. Аз за себе си съм решил, че няма да пия повече и това е.

Кирил от Шумен

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар