3 цвята, които разкриват каква личност сте

Тези три цвята, особено ако са ви любими, разкриват що за личност сте и допринасят за допълване на вашия характер


НЕБЕСНОСИНЬО

Светлосиньото помага да получите покровителството на Нептун. В такива дрехи е лесно да се плува по морето на живота, да се настройвате към обстоятелствата, да преследвате Синята птица. Искате да сте господар на съдбата си, да диктувате условията на околните? В този случай небесносиньото трябва да е колкото може по-малко застъпено в тоалета ви. На актьорите, художниците и другите творчески натури то носи успех.

Преобладаването на този цвят в гардероба говори, че този човек не понася самотата.

СИВО

Цветът на Сатурн. Символизира вътрешните ограничения. Ако искате да направите впечатление на делови човек, да покажете, че суетата, лекомислието и интригите са ви органично чужди, тогава дори и в летния ви гардероб трябва да има сиви дрехи. Не се опасявайте, че ще изглеждате като сива мишка. Напротив, ще ви приемат за надежден и достоен партньор. Но ако се каните да сте с компания, по-добре се откажете от сивите тонове.

Човек, който винаги отдава предпочитание на тъмносивите костюми и тоалети, се стреми да изгради идеалните отношения – и в службата, и в семейството.

ЧЕРНО

Това е цветът на Плутон – покровителя на подземното царство. Хората в черно подчертават своята изключителност и изолираност. Сякаш издигат преграда между себе си и всички останали. Затова черният цвят е идеален за публични изказвания и тържества. Но за контактния и общителен човек да бъде в черно, е много трудно. Ако обаче ви предстои важно мероприятие, няма да минете без този цвят.

Любовта към черното означава, че индивидът цени най-много от всичко реда – и в делата, и в отношенията.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар