Благодарение на капките брат ми спря да пие

Милена Жечева, 38г, София: „ Брат ми замина да работи в чужбина преди седем години и през този период вестите оттам бяха, че са добре. Снаха ми явно не е искала да ни тревожи, но през последната година сподели, че е започнал много да пие. Много скоро след това разбрахме колко голям е проблемът, защото те се разделиха, брат ми се върна тук и мъките ни започнаха. Не започваше никъде работа, пиеше от сутринта, обиждаше майка ни. Трябваше ни време, за да разберем, че има нужда от помощ, защото е станал сериозно алкохолно зависим. Приятелка на майка с подобен проблем ни каза за бликовия екстракт от зелен овес и шизандра. Поръчахме две дози и започнахме да му ги сипваме в каквото сварим. В началото не можехме да ги даваме съвсем редовно, но забелязахме ефекта – не се напиваше толкова много, а и количествата алкохол намаляха. Втората доза вече давахахме според указанията – мисля, че тя му помогна изключително много, защото спря да пие всякакви концентрати. Сега посяга към биричките, но все по-рядко. Снаха ми е свестен човек, като научи, че е спрял да пие, е готова отново да го прибере в Италия и да му помогне да си намери работа.”

Споделете статията

8 Responses to "Благодарение на капките брат ми спря да пие"

  1. Пепа Петрова · Edit

    Имам същия проблем със съпруга си който се лекува с какво ли не но без резултат. Продължава си по същия начин а аз с 2 деца и пияница вече не издържам така. Моля кажете ми как се казват тези капки да опитаме и това

  2. много искам да поръчам за баща си ,обаче ма е страх да нямат страничен ефект

  3. Kapkite 6te promenjat li cveta na bezcvetnata vodka? A vkusa? Dayte saveti v kakvo mojem da gi slojim, sled kato potarpev6ia se hrani samo sas suhi hrani (kebap4e, nadenica), a v pitieto njama kak da gi kapnem, tay kato toy si otvarja birata i rakiata i vednaga gi izpiva? Ako moje otgovorat da e ot patil a ne ot administratoria.

Добавете коментар