Брат ми престана да пие, благодарение на един уникален природен продукт

Моят брат винаги е обичал алкохола. Откакто жена му почина обаче той взе много да пие и това се отрази на здравето му. А не е млад, на 59 години е. За да се откаже не стигаше само желание или воля. Не че не се е пробвал. Най-много да изкара десетина дни, повече не може. След това винаги следваше отвратителен запой.

Хубавото е, че заради синовете му, които започнаха да се срамуват от него, той самия се усети и започна да търси начин да се изчисти от тази болест.

Случайно прочетохме в един вестник за капките против алкохолизъм. Беше много изпълнителен докато ги пиеше. Само след 20-на дни той вече не търсеше алкохол, твърдеше че му става лошо като пие, отказа дори и бирата за известно време, не че сега не пийва по някоя и друга бира с повод.

Още не можем да се нарадваме на промяната в него. Няма абсистенция, няма скандали. Дори и работа си намери. Сега у дома обстановката е спокойна и не се чуват вечните скандали от етажа, на който живее брат ми. И това благодарение на случайно прочетена статия и капките против алкохолизъм, които промениха живота на моя скъп брат.

Капките против алкохолизъм представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация: 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com. 

Споделете статията

Добавете коментар