Женският алкохолизъм прогресира по-бързо

Женският алкохолизъм е изключително разпространено явление в наши дни. Но за него се говори много по-малко. За това има няколко основни причини.

Първо женският алкохолизъм се крие по-често от мъжкия. Пиещата жена от гледна точка на обществото е нещо значително по-срамно, от пиещия мъж. Поради тази причина жените често пият сами, или пият, като си мислят, че никой не забелязва състоянието им.

 Второ жените много по-трудно от мъжете си признават, че пият. И още по-трудно се съгласяват с диагнозата – Женски алкохолизъм.

 Женският алкохолизъм се отличава с по-късно начало на заболяването, но с по-бързо прогресиране. Освен това много често женският алкохолизъм е съчетан с депресивни и невротични разстройства. Жените с алкохолна зависимост имат изразена демонстративност, раздразнителност, физическа и психическа умора.

Женският алкохолизъм изисква дълго и сериозно и продължително лечение, подобно на алкохолизма при мъжете. Като се имат предвид нюансите, присъщи на женския алкохолизъм.

 

Капките против алкохолизъм са един от най-успешните методи за лечение на алкохолни зависимости.

Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация и поръчки: 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар